Dator till LD

LD har nu skrivit ett eget inlägg om att hjälpa till med datorn. Jag tycker hon är klok som för det mesta och känner mig glad att hon fick ihop till en dator.
 
Bidrar gärna till framtida fuck-you-kapital. Önskar att jag kunde bidra till att alla kvinnor hade det.
 
Intressant också med att det resulterade i över 200 kommentarer inne hos Bloggbevakning, så pass att hon fick stänga kommentarsfältet. Stämningen där inne är verkligen inte på topp. Och jag tror att hon behöver hantera sina läsare på något annat sätt för att undvika att det blir såhär i framtiden också. Tycker Camcam verkar vettig, men flera av hennes läsare kan jag inte säga samma om..
 
Jag skrev om det HÄR.
 
Ni kan läsa hennes inlägg HÄR.
 
 
Annonser

One thought on “Dator till LD

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s