Hormonfritt

Bella skriver om NC igen. Och som vanligt kommer de trilla in massor med kommentarer av folk som blivit gravida.

Jag tror NC är en bra produkt, om du sover likadant varje natt och har likande vanor. Inget för en småbarnsföräldrar alltså. Har inte sovit en hel natt på 6 månader.. 
Men mer hormonfritt åt folket. Jag har prövat femcup, kopparspiral och alla alternativ med hormoner på marknaden. Just nu kör jag med ägglossningstest, vilket mer eller mindre är samma princip som NC. Kondom de dagar jag är fertil och resten är fritt. Men sen är de inte hela världen om jag skulle bli gravid igen.. 
Hur gör ni ?

Saxat från bloggen
Annonser

7 thoughts on “Hormonfritt

  1. Jag använder spiral. Har samma i 5 år och slipper mensen, hur smidigt som helst. Fattar inte hur man kan komma ihåg att ta tempen / en tablett varje dag.

    Gilla

  2. Jag har precis bytt till hormonspiral! Den gjorde ont som satan att sätta in men nu behöver jag inte tänka på den på 5 år! Så skönt, speciellt som jag hela tiden nojjade över att missa ett piller, bli magsjuk och råka spy upp det eller ta det för sent.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s