Gamla bloggar

Läser nostalgiska kommentarer inne hos bloggbevakning. Hon frågade läsarna om vilken blogg de läste i begynnelsen. Stina-lee verkar vara svaret för många.

Jag fick tillgång till internet ganska sent i mitt liv. Växte upp mitt i ingenstans så vi hade knappt bredband. Detta gjorde att jag missade den ”stora blogg starten”. Eller jag ägnade mig åt att ha en Helgon när bredband erbjöds och var inte intresserad av bloggar. Minns att jag läste blondinbellas någongång och bara tyckte hon var konstig. Den blogg jag läst regelbundet längst är Handleder-Lina. Extremt sorgligt, jag ville varje gång jag klickade in där att de skulle gått lite bättre men så blev de aldrig.

Annonser

2 thoughts on “Gamla bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s