Dubbelstick eller två ggr ?

Annawii ska vaccinera dotter i dag. Jag gjorde samma med sonen för någon vecka sedan efter pratade jag med min bror som bor i Umeå precis som Annawii. Där fick de dubbelstick, alltså båda sprutorna samtidigt. Är i huvfudstadten gjorde BVC såhär, stick i ett ben, gråt, tröst, stick i andra benen, ännu mer gråt och svårt att trösta. Det låter mycket mindre smärtsamt både för barnen och föräldrarna att ta båda sprutorna samtidigt. Eller finns de ett tredje alternativ? Gör de annorlunda någon annanstans ?

Annonser

2 thoughts on “Dubbelstick eller två ggr ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s