När man är less på sig själv

Dehär är en typisk grej jag skulle göra och sen gråta i 10 min innan jag försöker hitta en lösning. Jag har missat så många tåg, missade till och med flyget en gång. Och då är jag en person som gärna står på perrongen 40 min innan men har stått på fel perrong.. Blir så less på min klantighet och lider verkligen med Jessica även om det kommer ordna sig. Resan blir ju av.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s