De farliga valkarna

LD skriver om att outas som tjock och Camcam hakar på och beskriver hur hon hade en ”hang up på valkar”. Sitta med kudde framför magen och dölja sig i stora kläder.

 Usch vad jag känner igen mig. Helt sjuk egentligen hur mycket jag försökt dölja hur jag tror jag ser ut. Har ju aldrig någonsin reflekterat över andras valkar men mina är någon typ av dödssynd om de syns. Försöker bli bättre och låta min kropp bara vara men de är svårt..

Lady dahmer

Bloggbevakning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s