Andra sidan

Angelica skriver om kontakt med ”andra sidan” som hin var med om. Men berättar inte allt, jag vill veta ALLT. Älskar sånna berättelser samtidigt som jag hatar de. 

Jag försöker intala mig att jag är en logisk person som inte tror på något. Men jag kan ändå inte låta bli att tro lite , bara lite..Är dessutom externt rädd för mörker, andar, varulvar mm. Helt logiskt. Kan därför inte se program med medium, det skulle förstöra mina nätter i veckor framåt..

Herr och fru Lagergren

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s