Varför är jag inte underviktig ?

Laila länkade en artikel om att bada för att bränna kalorier. Alltså jag badar i snitt en timme 4 ggr i veckan. De är typ samma som 8 halvtimmes promenader. Dock misstänker jag att min kropp har anpassat sig efter det tillståndet. Kan bada i väldigt varmt vatten och inte känns mig påverkad alls..

Laila

Annonser

One thought on “Varför är jag inte underviktig ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s