Skärmar och barn

Simon skriver om barn och skärmar. Det hade dock varit intressant att hör hur de gör hemma. Känns som det ämnet väcker mycket debatt, troligtvis mest för att de väcker skuldkänslor och föräldrar som inte orkar. Inte tar fighten om hur mycket skärmtid som är bra eller inte är överens i familjen. 

—–

—–

I flera föräldragrupper jag är med i har Babblarna väckt debatt. Vi har inte problem med de hemma för sonen gråter bara när vi prövat titta på Babblarna. Men om han inte gjort de, hade jag låtit honom kolla? Och hur ofta ? Bebisar som har äldre syskon måste ju se på TV mer. Och sonen sitter ofta med när mannen skriver kod, är de så mycket bättre? Jag tycker de är svårt. Det finns så lite forskning på ämnet, de enda alla är överens om är att vi sitter still för mycket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s