Att va där.

Graaf var på Drottninggatan i fredags. Jag har svårt att läsa de hon skriver då de gör så ont i mig. Av någon anledning har jag mycket svårare för text i sånna hat situationer än ljud. Har lyssnat på radio konstant men så fort jag läser något vill jag gråta. Känslorna sitter lite på utsidan av kroppen just nu. Så tror jag det är för många.

Annonser

2 thoughts on “Att va där.

  1. Blä. Allt det här är blä. Är tacksam att jag kan vara glad över alla fina människor i Sverige som ställer upp för varann, polisens insats, sjukvårdarnas insats (etc.). Det gör allt hanterbart.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s