Skörheten och att jobba igen

—– 

Anna beskriver hur hon grät flera gånger igår. Och jag tror många med henne. 
Tänkte dock belysa de med att börja jobba. Vilket kommer gå superbra. När jag gick tillbaka till jobbet försökte jag ha fokus på att sonen och pappans relations skulle bli så mycket bättre. Och försökte fokusera så lite som möjligt på mig själv. De kanske inte funkar för alla men det fick min jobbiga känslor att försvinna. För jag får kvittot varje dag på hur fina de är tillsammans.

Annonser

2 thoughts on “Skörheten och att jobba igen

  1. Du har så rätt och det är precis därför jag gör det, vill att Micke ska få en fin relation till henne och så jobbar jag närmre så vi får mer familjetid ihop ❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s