Att få pengar för sitt jobb

Kissie får negativa kommentarer när hennes YT videos är sponsrade. Tycker de är konstigt när folk klagar över reklam. Förstår de när bloggar endast innehåller reklaminlägg. Men Alexandra tycker jag varierar väldigt mycket. Sen är de klart hon länkar den hon använder. De lär ju blir 15 frågor om var skorna är köpta annars.. Skulle vi betrakta bloggare mer som tidningar eller likande så hade de inte varit konstigt om ”artiklarna” blandades med annonser.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s