Att bearbeta terror

Läser allt Magdalena Graaf skriver och blir tvungen att nästan av följa henne på bloglovin. Det gör så ont i mig, alla skräck, alla känslor, allt sitter på utsidan. Jag tycker så extremt synd om henne. Hoppas verkligen hon klarar att ta sig vidare på ett bra sätt.

Jag gick förbi korsningen vid Åhlens idag efter jobbet. Mest för att själv förstå att de faktiskt hänt, det känns som overkligt och diffust. Men nu är de verklighet. Möttes dock av polisbilen som var full av blommor och försökte fokusera på hur vackert det är att folk engagerar sig. Jag tyckte jag var duktig som gick förbi ..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s