Vad är okej att skriva

Jag var in på svenska bloggares och läste lite inlägg. Vill inte länka eller återge men hon skriver om både Odd och Dessies nya jobb. Något som de inte gått ut med, alls. Är tveksam om jag vill skriva om de ens. Men min blogg har så få läsare i kombo med att de ändå verkar finnas på både den bloggen, flashback och facebook. Hade jag haft fler läsare hade jag nog resonerat annorlunda. 
De verkar som de va läsare till SB som har ringt företagen för att bekräfta att de jobbar där. Bara onödigt, så sjukt nödigt. 

Tycker synd om Dessie som verkar försöka gå vidare, få erfarenhet och sluta leva i offentligheten. Och samma med Odd, han verkar inte vilja vara med i bloggen alls längre. Kommer de någonsin kunna göra det är frågan ? Eller är de evigt fast i bloggbubblan ?  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s