Den nya svartsjukan

Egoina skriver lite skämtsamt om hennes fling med Candy crush. Men jag tänker osökt på den nya svartsjukan. Den på sociala medier, på folk som likear ens partners bilder, på följare osv. Min man är så ointresserad av sociala medier så han har inte hälften av de apparna som finns. Dessutom är varken jag eller han svartsjuk. Men i tidigare relationer jag haft, där hade mobilen sabbat allt. Jag förstår verkligen att det förstör för fölk. Speciellt ungdomar, de känns som mer okej att va svartsjuk som osäker 17 åring än som vuxen. I alla fall för mig. Blir ni påverkade ? Och hur begränsar det ert användande ?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s