Avklädda bilder

Blogg bevakning skrev två inlägg som avklädda bilder. Ett handlade om Apan som la upp två kroppspositiva inlägg på instagram och det andra om Linn , en 17åring som gör reklam för underkläder på instagram.


Inlägget om Linn slog ganska fel men de om Apan gjorde inte situationen bättre. Jag tror jag förstår vad Camilla ville med inläggen. Men att publicera båda samma dag skapar bara upprörda kommentarer och inte den debatt jag tror behövs. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s