The real Hmm

På bloggbevakning har de gått vilt till i helgen. Någon skrev en massa kommentarer med nicket The real Hmm. Men de var inte The real Hmm och diskussion uppstod. Hen som kommenterade blev satt på modd och allt var bra.

Sen skrev CamCam ett inlägg om att någon är inne och kommenterar Svenska Bloggares som Hmm. Och då sker en total urspårning. LÄS kommentarerna till inlägget, nästan alla kommenterar med samma nick. Några är den riktiga Hmm men de flesta är bara folk som tycker de är roliga. 

Tyckte de var skoj första gången de hände i somras nu börjar de mest va elakt emot Hmm..

Annonser

One thought on “The real Hmm

  1. Det har aldrig varit menat att vara på skoj. Det har alltid varit menat för att tysta mig.

    Jag är varken den första eller den sista som detta prövats mot. Ofta är det dem om vurmar för pedofiler eller är rasister eller bara dem som allmänt vill få använda nätet för att mobbas som håller på så.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s