Hälsohets eller inte ?

Paula och Hugo tänker prata hälsohets och träningshets i podden men båda har skrivit om de i bloggarna idag med.

Jag tror många som aldrig varit ätstörda tänker i de banorna. Men de borde läsa inlägget på bloggkommentatorerna idag. Tycker AM skriver bra om hur hon har påverkats av tidningar (dåtidens sociala medier). 

Jag har slutat lägga upp bilder på när jag tränar, min kropp (när jag försöker se smal ut) och resultat. Internet är fullt av de, jag behöver inte bidra. Folk som blir peppade kan söka upp den typen av bilder lätt men de som blir triggade medvetet eller undermedvetet behöver inte mer. Jag vill inte bidra till den hetsen mitt barn ändå kommer möta.

Paula verkar va inne på samma tankesätt, att tänka på vilket socialt ansvar hon har. Hoppas hon lyssnar på penntricket och skriver om det också. Eller ännu bättre pratar om de i podden.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s