När vi ändå pratar hälsohets

Camcam håller inte med LD om att tjocka inte kan gå ner i vikt. Hon har ju gjort det. Vilket jag tror är väldigt vanligt. Personer som blivit överviktiga pga av skador/sjukdomar går ner i vikt och tycker att det går alldeles utmärkt. Men de återfår ju egentligen sin normalvikt. LD syftar på personer som alltid varit överviktiga enligt mig, de som alltid legat över kurvan. De som har en normalvikt som är klassas som överviktig.

Jag läste någongång att kroppen har en idealvikt som den alltid vill väga som vuxen. Och vad vi än gör kommer kroppen eftersträva att vi ska väga den vikten. Om den studien är sann och sprids så kanske det skulle minska fettföraktet lite..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s