Få bebis att sova själv

Denize skrev ett inlägg där hon frågar om tips på att få bebisar att sova själv. Och självklart dyker ifrågasättande kommentarer upp. Hon skriver då ett tydligare inlägg, vilket jag tyckte de första var men okej..

Dehär med sömn och bebisar är alltid känsligt. För om du inte ammar dygnet runt och låter bebisen sova på dig (du är vaken, för annars är de risk för psd) så håller du troligen på med någon skrikmetod. De finns inget mellanläge liksom. Har sett i otaliga forum desperata föräldrar som söker tips och får en massa påhopp om hur dåliga de är. De vill troligen ha tips för att livet inte funkar. 

Hoppas de löser sig för Denize och mig för den delen, är i en likande sits. Kanske därför jag blir upprörd.. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s