Killnöjen

Hanapee  var på konsert nu i helgen och la upp en hoppande person på insta-story. Igenkänningsfaktorn är hög. HATAR när denna typ av ”dansare” gör en hel konsert outhärdlig för övriga publikmedlemmar. Det finns ju sätt att dansa på som inte orsakar kliv på andras fötter och armbågar i huvuden eller knuffar. Det går att ha roligt utan att ta utrymme från andra, jag lovar. Sorgligt också när en läser kommentarerna om att de är så många andra som varit med om exakt samma sak. Jag blir provocerad jag med..

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s