Vad är de att va stark

Bella skriver häromdagen om hur hennes 2017 varot hitills. Hur hon kämpat och varit stark. Verkar som hon är nöjd med hur de gått och börjar komma ut på andra sidan. 

Jag får en annan känsla dock. Som att hon kämpat, jobbat, rest och hållt ihop sig själv. Låter asjobbigt och för mig hade de inte funkat. Mest för att jag behöver gå sönder totalt och byta ihop innan jag kan bygga upp mig igen. Och de känns inte som hon krashat, vilket gör mig orolig. Som att de värsta ska komma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s