Tyra blåser mer på elden

Tyra skriver ännu en gång om Bloggbevakning vilket till vissa del diskuteras under detta inlägg. Gissar på att de kommer ett tidsinställt inlägg från Camcam snart då hon har gjort uppdateringar mm i andra inlägg.

Vet inte riktigt vad jag vill skriva, de känns som en luddig och svårdriven kamp. Vems ansvar är kommentarer? För det är där hån och kränkningar uppstår i den bloggen för de mesta. Inläggen är väl kanske inte optimalt vinklade alltid men det är sällan de är rent kränkande. Även om Camcam rensar bland kommentarerna så är det svårt att ha ett ”öppet klimat” på en sån stor plattform där andra människor dissekeras och skvallras om.

Jag tycker något behöver göras. Men är osäker på vad..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s