Tvillingpodden

Jag lyssnade på Tvillingpodden om skilsmässan idag. Jag vet! Typ 1000 år efter att det släppts men mitt liv har kommit lite i vägen. Några saker jag reagerade på:

  • Hur ledsen Jessica var. Det kändes som hon projicerade väldigt mycket av känslorna som Angelica inte uttryckte. Eller känslor och rädslor hon har i sin egen relation.
  • Hur stark Angelica verkar och hur mycket hon verkar ha hunnit bearbeta. Nu har hon ju haft lite tid, det hade troligen inte gått att prata om det tidigare.
  • Hur jobbigt de måste vara att gå igenom en sån sak och samtidigt uppdatera blogg, instagram, snapchat och podd.  Det måste kännas som en omöjlighet när en bara vill ligga och gråta.
  • Att relationer är bråkiga. Har alla de så? Jag kan räkna bråken jag haft med min man på en hand och alla handlar om vem som städar mest/minst/bäst/sämst. Vad bråkar folk om? Eller kallar folk de bråka när man bara pratar om saker? Eller när blir de bråk liksom? Har även haft relationer där vi typ kastat saker på varandra när vi bråkat men då var jag typ 20.. Tänker att vuxna inte gör så, men de kanske är naivt?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s