Vikten av att ha tillit redan INNAN man ser bevis

Nu var det länge sedan jag skrev ett inlägg om attraktionslagen, så jag tyckte det var dags nu! Dagens rubrik: Vikten av att ha tillit redan INNAN man ser bevis, är viktigare än de flesta förstår! Man låt mig backa bandet lite, så du hänger med i mitt resonemang.

Vi interagerar med attraktionslagen i varje vaken stund

Hur då? Och vad innebär det? Man kan säga att vårt mesta fokus skapar vår attraktionpunkt. Alltså vad vi blir magneter för att dra till oss mer av. Attraktionslagen speglar det vi ger den att spegla. Attraktionslagen är precis som gravitationslagen, inte värderande och den fungerar som den gör oavsett vad vi tycker och tänker om det. Så har du fullt fokus på det som INTE fungerar. Det du INTE vill ha. Det du lider BRIST på osv, så är det det som du ger den att spegla.

Vi har allt att vinna på att ha koll på frekvenserna

För att ta något stort, svårt och väldigt komplext och göra det begripligt och gripbart, behöver det förenklas avsevärt. Så grunden är att vi lever i ett vibrationellt universum, där man kan säga att universum är uppbyggt av olika frekvenser. Precis som P1 och P4 inte sänder på samma frekens (MHz) så sänder inte positivt och negativt fous på samma frekvens. Så vi kan inte ha ett negativt fokus men förvänta oss positiva resultat. Det blir lika kontraproduktivt som att försöka höra P1 på den frekvens P4 sänder.

Attraktionslagen fungerar lika attraherar lika

Eftersom attraktionslagen fungerar lika attraherar lika, behöver vi alltså bli medvetna om vad vi ger den att spegla den mesta av vår vakna tid. Här är det viktigt att förstå att det inte finns någon snäll sorterare på något moln någonstans som gör undantag om vi fastnar i att älta negativa saker, har fokus på bristen av det vi vill ha, fokus på allt det som gör oss, rädda, oroliga, irriterade och frustrerade, och/eller fokus på det vi har önskar oss men som lyser med sin frånvaro. Utan vårt fokus = vår attraktionspunkt!

Att inom sig veta utan att se bevis först, är tillit i sin mest kraftfulla form

Tillit och tro sig veta innan man ser bevis?! Det kan kanske låta både svårt och för någon även omöjligt, men det gör det inte mindre viktigt! Om vi går tillbaka till lika attraherar lika, och attraktionslagen speglar det vi ger den att spegla. Om vi tvivlar på leveransen eftersom vi inte sett några bevis än, är det tvivel vilket är lågfrekvent (negativt) som blir din dominerande attraktionspunkt. Vilket betyder att för att inte lägga oss i vägen för våra önskade resultat, behöver vi förstå att ju modigare vi vågar vara med att ha TILLIT till att det vi vill ska hända kommer hända! (Självklart i kombination med actions som leder i den önskade riktningen) desto mer sannolikt blir det att vi faktiskt kommer nå det vi önskar oss.

Men om vi låter tvivel kanta vägen fram, är det stor sannolikhet att vi faktiskt inte kommer att nå det vi önskar.

Med tillit kommer mod

Är vi modiga nog att ha tillit även om vi inte ännu ser bevis, är vi mer motiverade att aktivt jobba oss i den önskade riktningen. När vi har ett positivt fokus, får vi större åtkomst till vårt kreativa tänkande och vi blir dessutom mer lösningsorienterade, vilket kan hjälpa oss att hitta fler aktiva vägar fram.

Drivs vi av tvivel, blir det lätt missmod, för vi stirrar oss blinda på det som inte ÄR! På bristen av vårt önskade resultat. Här är det lätt att tappa både kraft, fart och motivation. Vi stänger av vår kreativitet, får tunnelseende vilket gör att vi inte ser samma saker som när vår kreativitet är påslagen.

Så har DU något som du verkligen vill ska hända

  • Ta ut det önskade, skriv ned det, beskriv ditt önskade läge
  • Sätt en tidsplan
  • Fundera ut vad DU kan göra för att närma dig det du önskar
  • Ta action och ha 100% tillit till att du kommer att nå det önskade, eftersom du nu leder ditt fokus dit. Förvänta dig att du kommer att nå det. Jobba för att du ska nå det och TRO på att du KOMMER nå det! Skapa en känsla i kroppen att det inte handlar om, OM du kommer nå det, – utan NÄR!

Tillit är utan tvekan ett av våra mest kraftfulla verktyg som människor. Använd det väl!

Med värme

 

Om Lili Öst

Lili Öst - CHANGEMAKER Coach, föreläsare, workshopsledare, författare, bloggare och podcaster. Artist i botten med ett förflutet bl a i sånggrupperna Family Four och Avec. Den senare återuppstår då och då för enstaka gig. Firar 40 år på scen som artist 2023 och 20 år som föreläsare. Författare bl a till böckerna Jag blir vad jag tänker och SÅ KLART-Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team. Drev podden Attraktionslagen 2.0 mellan 2018-2022 som resulterade i 200 avsnitt som du hittar där du hittar poddar. Korad till en av Sveriges TOPP 100 föreläsare 2019, 2020, 2021 och 2022
Det här inlägget postades i Attraktionslagen, Personlig utveckling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *