Att skapa strategier och strukturer för sin framgång

Att skapa strukturer och strategier för sin framgång för att inte bara nå utan även leva sina mål är ett kraftfullt sätt att leda sig själv i den riktning man vill att livet ska utvecklas.

Det är lätt att bara låta livet hända oss – utan styrning. Att leva i reaktion på det som ÄR och bara blir. Har vi dragit på oss beteenden som inte leder oss till de resultat vi egentligen skulle vilja ha och inte har några strategier för att leda oss dit vi egentligen vill. Och inte heller några strukturer som håller oss kvar i det önskade läget, då är det lätt att hamna ur spår!

Framgångsrika och belastande beteenden

För min mentala och emotionella hälsa har jag både strategier och strukturer som leder mig i den riktning jag vill gå. Som får mig att må som jag vill må. Där jag utan större bekymmer leder mig själv i gynnsam riktning. Men jag har haft ett återkommande beteende som flera gånger har lett mig långt ifrån där jag vill vara gällande min fysiska hälsa. Ett beteende som fått mig att lägga på mig kilo efter kilo tills jag kommit över gränsen för att ens orka ta tag i processen och då fortsatt gå upp i vikt.

Det börjar alltid likadant.

Jag jobbar för långa dagar, äter för sent. Eller glömmer äta på dagen så mitt blodsocker dimper och blir en hungrig varg för onyttigheter på kvällen. Prioriterar jobb framför träning och detta gör mig självklart trött. Och när man är trött behöver man snabba kolhydrater för att bli pigg och så är den negtiva spiralen igång. Nu hade jag hamnat i det här läget igen, men efter en tuff pandemi hade jag svårt att uppbåda krafter att dra igång denna mastiga process. Och hur mycket jag än ville det, fann jag inte motivationen.

Jag affirmerade om att hitta strategier och strukturer som kan bli en livsstil

Du som följt mig ett tag vet att jag parallellt med beteendevetenskapen och neuropsykologin pratar energier och attraktionslagen och innan semestern i somras var jag så trött på den övervikt jag hade dragit på mig och affirmerade (bad om hjälp) för att orka ta mig an processen att bli av med mina oönskade kilon, att få en strategi att komma ned till min matchvikt men även strukturer som kan hjälpa mig och fortsätta leva där.

Det tog två veckor sedan blev jag uppringd av en kvinna som jobbade med nylanseringen och marknadsföringen av Bülowmetoden som är en viktnedgång men även är en hälsoresa av rang. Eva Bülow och jag hade gått samma utbildning om organisatorisk hälsa några år tidigare och nu behövde de en kvinna och en man som skulle gå metoden och intervjuas om sin resa. Hon frågade om jag ville gå metoden och jag sa självklart JA! Här hade jag ju hjälpen och stödet jag hade bett om/affirmerat in.

Idag visade vågen att jag passerat minus 20 kg!

Jag körde igång den 1/8 och idag 16/10 har jag tappat 20 kg och 25 cm i midjan bland annat! Helt galet! Nästan en linjal!!

Jag är inte i mål, men på väldigt god väg! Det som har varit så fantastiskt med metoden är att boken som följer med verkligen är späckad med strukturer och livsförändrande kunskap. Så det är en handbok som jag läst flera gånger under den här tiden och kommer att återkomma till många gånger även framåt.

Eva har coachat mig hela vägen

Under fas 1 där det verkligen var kadaverdiciplin coachade hon mig fem dagar i veckan och fanns tillgänglig via whats up på helgen. Det var en tuff fas, men den kändes inte tuff, utan det funkade hur bra som helst! Och jag mådde hur bra som helst hela tiden.

I fas 2 som jag fortfarande är inne i, har jag fått börja lägga till saker och utröna vad kroppen tycker om dem, nästan som man gör när man ska kolla allergier. Jag fortsätter att tappa vikt även i denna fas, fast inte lika fort som i fas 1. I den här fasen har jag kunnat gå tillbaka till mitt mer sociala liv, men tänker mig för vad jag äter och hur jag kombinerar maten.

För jag har genom metoden lärt mig ett helt nytt tänk om vad man bör och inte bör kombinera. Om syra/bas balansen och hur man kan hjälpa kroppen att förbränna maten bättre. I fas 2 har jag och Eva pratas två gånger/veckan men hon finns alltid tillgänglig för frågor via Whats up och tro mig – jag har haft ett gigantiskt frågebatteri för jag har verkligen velat lära mig på djupet, för att få mina efterlängtade strukturer. Jag har även kommit tillbaka till träningen och fått in den som ett viktigt och naturligt inslag i mitt liv!

Andra hälsofördelar än viktnedgången

Jag har haft röda utslag på underbenen i 15-20 år som bara har blivit värre över tid, vilka jag har varit till ett flertal hudläkare med men där ingen lyckats hjälpa mig. Eva sa direkt när hon såg dem att jag var försurad och att de hade med tarmen att göra, inte huden. (Något som ingen av hudläkarna knäckt!!!) Hon hade rätt. Jag körde igång med en bikarbonatkur redan i somras och är nu på en igen.

Tack vare den här multirensande Bülowmetoden är utslagen nästan helt borta vilket jag är SÅ tacksam över! Så till sommaren kommer jag känna mig bekväm med att ha korta klänningar för första gången på väldigt många år.

Jag gjorde även på Evas rekommendation en tarmsköljning och en scanning av vad min kropp mår bra av och inte mår bra av, vilket gett mig ännu mer kunskap om mig själv och som rensade bort ännu mer toxiner från min försurade kropp, vilket gör att jag mår bättre och känner mig mer vital än jag gjort på många år.

Rensat ut vardagstoxiner

  • Jag har slängt mina teflonpannor och steker nu bara i järn och stålpannor.
  • Jag använder min airfryer istället för micron för att värma upp mat.
  • Jag har bytt ut schampo, balsam, tandkräm, munskölj, hudlotion, ansiktscreme, ögoncreme och deodorant till produkter utan ftalater, parabener, GMA, aluminium och all annan skit som vi kvinnor smetar på oss varje dag. Och över tid kommer jag även att byta ut sminket mor renare produkter.

Min son berättade att han läst att vi kvinnor överlag smörjer på oss 4 kg toxiner per år! Ta bara den galna sak som jag som många andra med mig gjort i alla år, – rollat in gifter under armarna rakt in i lymfsystemet! Hur smart är det?!

SÅ otroligt tacksam

Jag är så otroligt tacksam för att jag blev hörd i min affirmation och Evas Bülowmetoden kom i min väg, för jag har inte bara gått ned väldigt många kilo på en ganska kort tid, utan jag har även fått så många hälsofördelar och mina efterlängtade strategier och strukturer som jag VET kommer hålla mig på rätt väg resten av mitt liv! Så TACK Eva för din vision och enträgenhet att hjälpa människor till holistisk hälsa!

Läs mer på www.bulowclinic.com

Eva har hjälpt många människor att går ned i vikt och framförallt även bli av med otaliga krämpor genom sin metod. Hon har hjälpt människor att kunna dra ned doseringarna på sin medicin och även bli av med medicinen helt, för att genom att ge kroppen de bästa förutsättningarna för hälsa, blir man ju friskare!

Jag vill vara frisk och bli gammal som gatan och Eva har kraftigt ökat mina möjligheter för att nå båda målen! Så genom Eva har jag definitivt fått hjälp att skapa strategier och strukturer för min framgång!

Med värme

Om Lili Öst

Lili Öst - CHANGEMAKER Coach, föreläsare, workshopsledare, författare, bloggare och podcaster. Artist i botten med ett förflutet bl a i sånggrupperna Family Four och Avec. Den senare återuppstår då och då för enstaka gig. Firar 40 år på scen som artist 2023 och 20 år som föreläsare. Författare bl a till böckerna Jag blir vad jag tänker och SÅ KLART-Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team. Drev podden Attraktionslagen 2.0 mellan 2018-2022 som resulterade i 200 avsnitt som du hittar där du hittar poddar. Korad till en av Sveriges TOPP 100 föreläsare 2019, 2020, 2021 och 2022
Det här inlägget postades i Attraktionslagen, Blandat, Personlig utveckling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *