Årets bästa julkalender

24 steg för att förbättra ditt liv – Årets bästa julkalender! 

Idag börjar jag sälja 24 steg för att förbättra ditt liv – årets bästa julkalender, på min hemsida. Du hittar den HÄR

Min vision med årets bästa julkalender är att hjälpa dem som gör den att lägga grund för ett ännu bättre 2024. Du som har följt bloggen ett tag vet ju att jag hjälper människor att sortera i sitt inre, lyfta blicken och zooma ut för att ännu tydligare kunna förstå varför det som blir – blir, – hur man kan förändra det som inte blir, eller det som blir som man inte vill ha!

Från den 1:a till den 24:e december

Trillar det dagligen in ett mejl med insiktsgörande tankeinspiration, övningar och kraftfulla verktyg som hjälper den som använder materialet till att levla upp livet, bli medveten om de tankar och beteenden som leder i en oönskad riktning och sätta an en ny ton för 2024.

Hur har DITT 2023 sett ut hittills?

Är det ditt bästa år – ever? Har det varit ganska okej? Har det varit tufft, eller kanske till och med ett riktigt skitår? Oavsett vad du kommer ifrån, kan vi alltid levla.

Har du haft det tufft, är det viktigare än någonsin att bli medveten om hur man kan bli kvar i ett negativt flow genom omedvetenhet om det större perspektiv jag arbetar utifrån.  Många är inte medvetna om till vilken grad vårt fokus, vårt förhållningssätt, våra “sk” sanningar, våra beteenden och vad vi matar oss själva (och andra) med för tankar, påverkar vårt liv!

Har man fastnat i ett negativt flow, är man oftast inte ens medveten om att man själv till stor del lägger grund för att man har fastnat i en nedåtgående spiral.

Hur vill du att ditt 2024 ska se ut?

Många bara låter livet puttra på utan att reflektera över var deras val och handligar leder dem. Ännu färre gör ett bokslut på sitt år och sätter an vad de vill skapa nästkommande år. Vi gör det på jobbet, men vi gör det inte lika ofta i vårt privata liv, och ännu mindre i våra relationer… Och så blir vi förvånade över att vi inte kommer dit vi vill eller får de resultat vi önskar!?

Hur vill DU att ditt 2024 ska bli? Ska du bara låta det bli vad det blir? Eller vill du faktiskt ta tag i rodret för att säkerställa att du i alla fall får en chans att närma dig ett riktigt bra år! Kanske till och med ett fantastiskt år!

Vi får ingen utdelning om vi inte lägger in något!

Precis som att vi inte kan vinna varken små eller stora vinster på Lotto, Harry Boy,  Postkodslotteriet, eurojackpott, poker etc om vi inte deltar i spelet, precis så är det även i livet. Är du inte beredd att ta dig an spelet med din tid och ditt engagemang för att leda dig själv till andra resultat än de du får som du kanske inte är helt nöjd med, kommer du inte heller kunna få några vinster! Det finns dock en STOR skillnad!

I spel liknande de jag nämnt ovan har du en mikrob stor chans att faktiskt få till en vinst på det du satsat, medan när du satsar på din egen utveckling och ökar din självkännedom, så får du VINST VARJE GÅNG!

Bli din egen bästa vän

Om du verkligen vill dig själv väl så kan årets julkalender vara den finaste julklapp du någonsin gett dig själv! Möjligheten till ett ännu bättre liv! Hoppas du tar chansen!

Med värme

 

Om Lili Öst

Lili Öst - CHANGEMAKER Coach, föreläsare, workshopsledare, författare, bloggare och podcaster. Artist i botten med ett förflutet bl a i sånggrupperna Family Four och Avec. Den senare återuppstår då och då för enstaka gig. Firar 40 år på scen som artist 2023 och 20 år som föreläsare. Författare bl a till böckerna Jag blir vad jag tänker och SÅ KLART-Hur DU & Attraktionslagen blir ett vinnande team. Drev podden Attraktionslagen 2.0 mellan 2018-2022 som resulterade i 200 avsnitt som du hittar där du hittar poddar. Korad till en av Sveriges TOPP 100 föreläsare 2019, 2020, 2021 och 2022
Det här inlägget postades i Personlig utveckling. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *